Αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις » Προβολή νέων » Εκπόνηση ΜΔΕ

31/01/2024


 ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΔΕ

 

Υπενθυμίζεται στους φοιτητές γ' εξαμήνου και  επί πτυχίω ότι, βάσει του Κανονισμού του ΠΜΣ, η ανάθεση της διπλωματικής εργασίας, η οποία εκπονείται στο δ' εξάμηνο σπουδών, γίνεται κατ’ επιλογή του θέματος από τον φοιτητή/την φοιτήτρια, κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο καθηγητή. Οι φοιτητές γ' εξαμήνου και όσοι επί πτυχίω φοιτητές επιθυμούν να εκπονήσουν ΜΔΕ  εντός του ακαδ. έτους 2023-2024 (εξαιρούνται οι επί πτυχίω που έχουν ήδη δηλώσει το θέμα τους στη Γραμματεία), καλούνται:

α)Να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα που επιθυμούν να αναλάβει την επίβλεψη της ΜΔΕ τους για να συζητήσουν επί της προτεινόμενης θεματικής της.

β)Κατόπιν συμφωνίας του επιβλέποντος, να συμπληρώσουν την Αίτηση δήλωσης θέματος, η οποία υπογράφεται από τον φοιτητή και από τον επιβλέποντα καθηγητή. Ο τίτλος της ΜΔΕ πρέπει να αναγράφεται στην αίτηση ακόμα κι αν δεν είναι οριστικός. 

γ)Να αποστείλουν την αίτηση στο email της Γραμματείας του ΠΜΣ (Secr-PhilosophyMaster@philosophy.uoa.gr -  ανεξαρτήτως ειδίκευσης!) πριν από την έναρξη του εαρινού εξαμήνου, δηλαδή μέχρι και τις 4/3/2024.